Як зробити гарні шашлики

Як правильно смажити шашлик, щоб він був соковитим?

У жодному разі не можна смажити м'ясо на відкритому вогні. Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово.

Як замаринувати м'ясо для шашлику?

Кращі маринади для шашлику

  1. Цибулевий маринад для шашлику Фото: dovapi / Depositphotos. …
  2. Кефірний маринад для шашлику Фото: Odelinde / Depositphotos. …
  3. Маринад на мінеральній воді Фото: ajafoto / Depositphotos. …
  4. М'ятний маринад для шашлику
  5. Томатний маринад для шашлику
  6. Маринад з майонезом.
  7. Пивний маринад для шашлику