Як зробити голубці соковитими та м'якими

Чому голубці виходять жорсткими?

Голубці вийдуть сухими 1. Важко сказати, що саме є основним інгредієнтом цієї страви – капуста чи фарш. Але здебільшого шукати причину невдачі потрібно в капусті. Сухі виходять напівфабрикати, приготовані з листів старих качанів..

Як правильно гасити голубці?

Розігріваємо сковороду, наливаємо на неї олію, викладаємо цибулю, обсмажуємо 2 хвилини. Потім додаємо моркву та обсмажуємо ще протягом 1-2 хвилин. У товстостінну каструлю (я беру каченицю) викладаємо обсмажені голубціПотім обсмажені овочі і заливаємо все свіженьким бульйоном (або просто водою).