Як зробити кальмар м'яким

Як зробити жорсткі кальмари м'якими?

Як тільки вода закипить, у неї потрібно опустити в неї по одному кальмарі. Варити так продукт потрібно лише 15 секунд. Зверніть увагу, що якщо переварити інгредієнт, він стане гумовим, як чобіт. І щоб знову зробити його м'яким доведеться варити його додатково 2 години.

Як приготувати кальмари, щоб вони не були гумовими?

Якщо ви хочете зробити це, візьміть велику каструлю, налийте в неї води, підсоліть та поставте на вогонь. Коли вода почне кипіти, покладіть у каструлю кальмари, дочекайтеся повторного закипання і одразу ж зніміть каструлю з плити. Залишіть постояти кальмари в окропі під кришкою в каструлі 15 хвилин.