Як зробити крем начинку для торта

Яку можна начинку зробити для торта?

Начинки для тортів

  • Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
  • Черничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
  • Мокко (кавова) …
  • Йогуртова …
  • Зметанна …
  • Тірамісу …
  • Тірамісу полунична.
  • Сирна

Що додати|добавляти| в крем для торта для загусання?

Загустити рідкий крем можна желатином, крохмалем або борошном, цукровим сиропом, яйцями та крохмалем, а також спеціальним загусником крему, які можна зустріти на магазинах прилавків. До речі, останній варіант підійде практично для будь-якого крему.