Як зробити м'якше м'ясо, що підгоріло?

Можна врятувати м'ясо за допомогою спецій та оцту. Обріжте шматочки, що підгоріли, дрібно наріжте м'ясо соломкою. Додайте трохи оцту, цукру, соєвого соусу, пару ложок води та улюблених спецій. Протушкуйте м'ясо близько 5 – 10 хвилин.

Якщо ви смажили м'ясо і воно вийшло жорсткимспробуйте протушкувати його в соусі. Приготуйте його із червоного сухого вина або винного оцту. Залийте рідиною м'ясо і дайте йому згасити. Хороший спосіб виправити ситуацію, якщо ви готували стейк із яловичини і він вийшов занадто жорстким.

Найкраще для цього підходить дія різних кислот. Достатньо витримати 30 хвилин м'ясо у лимонному соку, і воно стане набагато м'якшим.