Як зробити морозиво чиста лінія

З'єднання молока з іншими складовими пломбіру проходить у змішувачі. Спочатку охолоджене молоко по трубах переганяють з танка в змішувач, де воно нагрівається до 40 градусів. Потім, в молоко, що поступово нагрівається, додають згущене молоко, вершки, глюкозний сироп, а вже потім сухі інгредієнти — цукор і ванілін.24 травня 2019р.

Як роблять морозиво коротко?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Що потрібне для виробництва морозива?

Як основна сировина для приготування морозива виступає молоко, вершки, цукор та інші інгредієнти. Їхня пропорція безпосередньо залежить від самої технології з прописаної рецептури. Великі підприємства з виробництва морозива використовують кілька таких технологій. У кожній є певні особливості.