З'єднання молока з іншими складовими пломбіру проходить у змішувачі. Спочатку охолоджене молоко по трубах переганяють з танка в змішувач, де воно нагрівається до 40 градусів. Потім, в молоко, що поступово нагрівається, додають згущене молоко, вершки, глюкозний сироп, а вже потім сухі інгредієнти — цукор і ванілін.24 травня 2019р.
Як роблять морозиво коротко?
Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:
- Підготовка суміші. На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
- Фільтрування. …
- Пастеризація. …
- Гомогенізація. …
- Охолодження. …
- Дозрівання продукту. …
- Фризерування. …
- Загартовування.
Що потрібне для виробництва морозива?
Як основна сировина для приготування морозива виступає молоко, вершки, цукор та інші інгредієнти. Їхня пропорція безпосередньо залежить від самої технології з прописаної рецептури. Великі підприємства з виробництва морозива використовують кілька таких технологій. У кожній є певні особливості.