Як зробити морозиво вина

Що таке Винне морозиво?

Це справжнісіньке винне морозиво, суміш звичайного морозива з добавкою у вигляді гарного вина. Читаючи ці рядки, можна подумати, що морозиво з вином готується так само як «заморожений сік», але це не так. Безумовно, головний елемент морозива з вина – це саме вино, але основною складовою є коров'яче молоко.

Що входить до складу морозива пломбір?

Пломбір (фр. glace plombières від французького міста Пломб'єр-ле-Бен (фр. Plombières-les-Bains)) — вершкове морозиво, виготовлене з цільного молока або вершків з підвищеною кількістю молочного жиру, яєць, ароматичними та смаковими добавками (ваніль, мигдальна есенція; шоколад, горіхи, фрукти).