Як зробити олію абрикосової кісточки

Кісточки очищають від м'якоті та з кожної акуратно витягують їстівне ядро. Ядерця обробляють парою, щоб вони стали м'якшими. Поміщають під прес і вичавлюють маслопотім тричі фільтрують. Воно виходить прозорим, жовто-оранжевим, з ледь вловимим солодким ароматом абрикосів та мигдалю.24 серп. 2013 р.

Як отримують абрикосову олію?

Олію АБРИКОСОВУ отримують методом холодного пресування з ядер абрикосових кісточок. Абрикос – велике дерево сімейства розоцвітих висотою 3-17 м. Плоди – м'ясисті або сухуваті кістянки, зазвичай опушені, кісточка майже гладка.

Для чого потрібна олія абрикосових кісточок?

Абрикосова олія має освіжаючий, відновлюючий, заспокійливий і тонізуючий вплив, активно знімає почервоніння та дерматити, відновлює еластичність шкіри.. При регулярному застосуванні надає шкірі напрочуд гарний і ніжний, а головне рівний колір.