Як зробити шашлик?

Як правильно приготувати шашлик?

Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово. Через жир, що стікає з м'яса, вугілля може знову розгорітися.

Як правильно готувати шашлик зі свинини?

Як засмажити шашлик зі свинини М'ясо не повинно розташовуватись надто близько один до одного, інакше по краях воно може не просмажитись. Коли вугілля прогорить і покриється білим попелом, викладіть м'ясо на мангал. Перевертайте шашлик кожні 3-5 хвилин. Свинина смажиться близько 25 хвилин.