Як зробити, щоб м'ясо швидше промаринувалося

Класичний та найпоширеніший варіант популярної страви, приготованої на вогні. Для того, щоб м'ясо за короткий час промаринувалося, потрібно використовувати пиво. Для цього під час поїздки обов'язково знадобиться пакет-слайдер або як його ще називають "Зіпер".2 Чер. 2021р.

Що потрібно додати в маринад, щоб м'ясо було м'яким?

Зробити м'ясо для гуляшу можна за допомогою маринаду. Наріжте м'ясо на порційні шматочки і залиште на ніч у кислому середовищі. Як маринад можна використовувати кефір, майонез, суміш майонезу з гірчицею та лимонним соком. Також можна просто натерти м'ясо оцтом чи лимонним соком.

Скільки потрібно тримати м'ясо у маринаді?

Мінімальний час маринування курки – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Будь-яке м'ясо може маринуватися добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, мають антибактеріальні властивості. Маринувати м'ясо можна за кімнатної температури.