Класичний та найпоширеніший варіант популярної страви, приготованої на вогні. Для того, щоб м'ясо за короткий час промаринувалося, потрібно використовувати пиво. Для цього під час поїздки обов'язково знадобиться пакет-слайдер або як його ще називають "Зіпер".2 Чер. 2021р.
Що потрібно додати в маринад, щоб м'ясо було м'яким?
Зробити м'ясо для гуляшу можна за допомогою маринаду. Наріжте м'ясо на порційні шматочки і залиште на ніч у кислому середовищі. Як маринад можна використовувати кефір, майонез, суміш майонезу з гірчицею та лимонним соком. Також можна просто натерти м'ясо оцтом чи лимонним соком.
Скільки потрібно тримати м'ясо у маринаді?
Мінімальний час маринування курки – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Будь-яке м'ясо може маринуватися добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, мають антибактеріальні властивості. Маринувати м'ясо можна за кімнатної температури.