Як зробити сільську курку м'якшою

Як розм'якшити м'ясо домашньої курки?

Спочатку прибираємо з гомілок шкірку і маринуємо сухими спеціями та сіллю, попередньо зробивши надрізи. Надрізи відіграють найважливішу роль: спочатку спеції краще через них просочать м'ясо, а потім, при гасінні в сметані, вона дійде до найдальших частин курки і розм'якшить її.

Як приготувати курку, щоб м'ясо було м'яким?

Варити курку потрібно на помірному вогні без кришки. У процесі варіння необхідно знімати піну, що утворюється.. М'ясо можна зробити більш ароматним, додавши у воду цибулину, лавровий лист, мелений чорний перець або інші приправи. Їх треба додавати, коли вода з куркою закипить.