Як зробити сковорідку, щоб не прилипала

Спочатку поставте сковороду на вогонь і додайте до неї столову ложку кокосового масла. Дайте йому розтанути та додати багато солі, щоб покрити все дно. Використовуючи паперовий рушник, витріть сковороду насухо. Завдяки цьому прийому їжа більше не повинна прилипати до сковороди.25 жовт. 2022р.

Що зробити, щоб сковорода не прилипала?

Після прожарювання сіль краще висипати в якусь ємність, взяти паперовий рушник і добре витерти поверхню сковорідки. Протирати потрібно також боки. Далі влийте трохи олії і натріть сковороду їм за допомогою чистого паперового рушника. Потім посуд ставиться на вогонь і добре прогрівається.

Чим змастити сковороду, щоб не прилипало?

Рослинна олія можна замінити салом – їм легко змащувати сковороду, і страва на салі виходить смачною. Додатковий бонус для вас – якщо сковорідка погано прогріта, сало просто не розмажеться.