Як зробити слабосолону таранку

Як зробити малосольну таранку?

Як правильно зробити таранку: метод сухого засолювання Насипте приблизно 0,5 см солі у великий металевий посуд з нержавіючої сталі, покладіть тарань щільними рядами спинкою вниз і зверху щедро присипте сіллю, щоб вийшов справжній соляний шар товщиною 1 см. На 1 кг риби потрібно приблизно 250 г солі.Похожі

Як правильно солити та сушити рибу?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу.