Як зробити смачний крем із вершків

Який крем можна зробити із вершків?

Для збивання підійде будь-яка жирність. Але якщо потрібний густий крем, треба брати від 30% і вище. Вершки 10% чи 20% годяться для малокалорійних страв. У цих випадках додають загусники, використовують міксер або блендер (вручну зробити не вийде) і збільшують тривалість обробки.

Що додати для густоти вершків?

А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил.

  1. Цукрова пудра. …
  2. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. …
  3. Свіжий лимонний сік. …
  4. У 200 мл вершків додаємо 1 чайну ложку порошкового желатину.