У духовці
- покласти в духовку спеціальний пекарський камінь із шамотної глини або вогнетривка цегла для акумулювання та рівномірного розподілу жару. Примітка: цегла або каміння перед застосуванням обов'язково повинні бути ретельно вимиті та висушені. …
- під лист з випічкою на решітку укласти лист фольги.
пергаментний папір, який використовують при випіканні виробів із тіста. Після неї не потрібно драїти лист від жиру та плям – він чистий; фольгу, щоб уникнути пригорання, її можна використовувати для запікання м'яса, овочів; силіконові килимки та форми, які взагалі не потрібно нічим змащувати.
Необхідно зробити наступне:
- почекати, поки виріб повністю охолоне;
- намочити рушник і поставити на нього форму або лист на 5 хвилин;
- вийняти випічку разом із пергаментом і перенести їх на вологу серветку. Папір знімається з легкістю завдяки його розмоканню.