Як зробити торт десятиповерховий

Як красиво та акуратно розрізати торт?

Якщо ви збираєтеся різати десерт на бісквітній основі або чізкейк, ніж попередньо обдають окропом. А ось торти, які за кімнатної температури можуть почати танути, краще нарізати охолодженим ножем.. Також потрібно не забувати щоразу протирати ніж сухою серветкою, щоб залишки крему не змішувалися з начинкою.

Як навчитися красиво фотографувати торти?

Тобто, під кутом в 40 – 45 градусів, щоб було видно край ласощі та частково його верхівка. Якщо потрібно сфотографувати незвичайний декор верхівки торта, можна знімати десерт зверху. Багатоярусні шедеври рекомендується знімати під кутом 10 – 20 градусів. Ідеальне світло для фотографій – розсіяне денне.