Як зварити курку, щоб не розвалилася?

Якщо ви варите її повністю, беріть більше каструлю. Варити курку потрібно на помірному вогні без кришки. У процесі варіння необхідно знімати піну, що утворюється. М'ясо можна зробити більш ароматним, додавши у воду цибулину, лавровий лист, мелений чорний перець або інші приправи.

Так як варити курку Цілком в каструлі потрібно довше, та й обсяг каструлі повинен бути підходящим, частіше все-таки птицю попередньо обробляють. Але якщо ви хочете зварити цілу тушку, тоді після закипання засікайте 1 годину для середньої курки та приблизно 1.5 години для великої.

Дрібні частини: стегна, гомілки та крила, варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється 40-45 хвилин. Помістіть оброблене м'ясо в каструлюЗалийте його холодною водою і поставте на середній вогонь. Через 15 хвилин після закипання води додайте моркву, картопля та інші інгредієнти згідно з рецептом.