Як приготувати пшоно
- Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. …
- Посолити та варити на маленькому вогні без кришкою 20-30 хвилин|мінути| до готовності.
- Витягнути пакетик з пшоном, підчепивши його вилкою за петлю. …
- Відкрити пакетик, розірвавши його за спеціальною лінією.
- Викласти готову пшоняну кашу на тарілку та приправити за смаком.
Опустіть пакетик з крупою в каструлю з киплячою підсоленою водою (3 склянки) і варіть близько 15-20 хвилин. Вийміть пакетик із каструлі, дайте стекти воді. Відкрийте пакетик по лінії відриву та викладіть крупу на тарілку.
Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик із пшеничкою. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин|мінути| до готовності.