Yeni raki з чого роблять

Горілка раку (ракія) – національна гордість Туреччини. Цей міцний алкогольний напій отримують з виноградного дистиляту, настояного на анісовому корені. Замість винограду іноді використовують інжир чи фініки, а отриманий бренді витримують у дубових бочках.31 січ. 2021 р.

Як правильно пити Yeni Raki?

Раки можна пити і нерозбавленим, але тоді його рекомендується попередньо охолодити. У цьому випадку раки зазвичай негайно запивають водою – на один ковток раку має припадати не менше одного ковтка води.Похожі

Чим розбавляють раки?

Раки п'ють, розбавляючи крижаною водою. Часто – зі спеціальних склянок із підставкою, в яку опускається лід. Без охолодження смак здається нудотним і … просто неможливим.