З чого краще каструлі вибрати

Каструля, виготовлена ​​з чавуну, при правильному зверненні прослужить Вам найдовший термін. Готувати в ній можна практично всі, включаючи супи, овочі, тушковане м'ясо та соуси. Завдяки товстим стінкам посуду, які здатні тривалий час тримають тепло, їжа в ній буде нудитися і набувати особливого смаку.

Який матеріал найкращий для каструлі?

Найпопулярніші каструлі – з нержавіючої сталі та сплавів чавуну. Вони міцні, довговічні, невибагливі у догляді. Багато покупців віддають перевагу мідному, керамічному, алюмінієвому та емальованому посуду. Нержавіюча сталь.

Яке покриття краще для каструлі?

Вибирайте каструлі з кованого або литого алюмінію з покриттям, що прибирає недоліки металу Керамічне, кам'яне та тефлонове покриття забезпечують антипригарні властивості каструлі та допоможуть уникнути окислення металу. У таких каструлях можна готувати будь-які страви та зберігати приготовлену їжу у холодильнику.