З чого краще варити суп дитині

На якому м'ясі краще варити суп?

Частини м'ясної туші стегно, багаття, підстегон, товстий край, лопатка, шия, челишко (шпильок), грудинка. Для заправних супів гарний бульйон наваристий, жирний. Смачний відвар вийде, якщо готувати його не на 2-3 порції, а мінімум на 6-8 або на два-три дні.

Коли дитині можна звичайний суп?

Перш ніж вводити суп до раціону дитини, проконсультуйтеся з педіатром. Суп можна включати до раціону малюка з 12 місяців, починаючи давати по 1-2 чайні ложки, поступово збільшуючи порцію ще на 1-2 чайні ложки. Найперший суп малюка – овочевий суп із броколі, кабачка чи цвітної капусти.