З чого робити грибну ікру

Як довго можна зберігати грибну ікру?

Ікра відноситься до продукції, що швидко псується, зберігатися вона повинна при низьких температурах – мінус 4-6 °С. При такій температурі та у герметичній скляній або бляшаній упаковці ікра може зберігатися до 12 місяців. У пластиковій тарі з герметично закритою кришкою ікру можна зберігати не більше трьох тижнів.

Чи можна грибну ікру зберігати у морозилці?

– дуже часто гриби не варять, а подрібнюють у сирому вигляді та заморожують, але на сковороді така ікра готується довше, її треба гасити приблизно 30 хвилин у невеликій кількості води і лише після цього ще 10 хвилин у приправленому вигляді; – така ікра може зберігатися в морозильній камері від 4-х місяців та довше.