З чого робити вафлі

Які можуть бути вафлі?

Так, розрізняють вафлі:

  • віденські – м'які та пишні;
  • бельгійські – брюссельські (пишні) та льєжські (твердої консистенції);
  • американські – відрізняються різноманітністю форм, іноді замінюю хліб;
  • італійські — тонкі та хрусткі, з різними візерунками, часто вафлі трубочки використовують для прикраси десертів;

Що можна використати замість вафельниці?

Ми пропонуємо використовувати сковороду-гриль у новій якості – для приготування ніжних, м'яких віденських вафель. На сковороді-гриль вафлі виходять не такими товстими і пишними, як в електровафельниці, але на смак їх абсолютно не відрізниш від класичного десерту – тісто виходить настільки ж легким і повітряним.