Чай з кульками, також бабл-ті, перлинний чай або пінистий чай, – пінистий чайний напій з додаванням кульок тапіокі (кит. трад. 粉圓, упр. 粉圆, піньінь fěnyuán, буквально: «їстівні кульки з крохмалю»), також званими «боба» (кит.
Чи можна їсти Тапіоку в Бабл Ті?
Для баб ти можна використовувати готові кульки з тапіоки (боба), які потрібно відварити за інструкцією та додати до чаю.
Як зробити Боба?
Стандартний же боба чай робиться наступним чином:
- Закип'ятити воду та засипати в неї кульки тапіоки (співвідношення 7 до 1). …
- Приготувати чай. …
- Остудити чай та кульки тапіоки до кімнатної температури;
- Покласти в склянку кілька шматочків льоду (2-5 в залежності від розміру), тапіоку та залити чаєм.