З чого роблять гірчицю

У рецепт входять розмелені зерна гірчиці, перець, кмин, любисток, випечене на вогні насіння коріандру, кріп, селера, чебрець, материнка (орегано), цибуля, мед, оцет, гарум і рослинна олія.

Навіщо їдять гірчицю?

Омега-3 – це жирні кислоти, що містяться у гірчиці, які необхідні організму для здорової роботи серця. Калій, кальцій, магній, цинк, фосфор також допомагають зміцнювати та підтримувати роботу серцево-судинної системи.

Що палить у гірчиці?

Ізотіоціанати (гірчичні масла) утворюються із суміші речовин, що містяться в рослині, у присутності води. Під дією ферменту мірозинази вивільняються їдкі сірчисті сполуки, якими обумовлений пекучий смак гірчиці.