З чого роблять кумкват червоний

Сушений

Сушений

приготований сушінням, в'яленням ◆ Сушені гриби. Сушена риба.

https://ua.wiktionary.org › wiki › сушений

сушений – Вікісловник

кумкват є різновидом сухофруктів, які готують з невеликих плодів вічнозелених дерев або чагарників сімейства рутових роду фортунелла.

Що таке кумкват червоний?

Кумкват – екзотичний фрукт, що нагадує маленький мандарин. Батьківщина кумквату – Китай. Цей фрукт має яскравий запашний аромат і приємний кисло-солодкий цитрусовий смак. Використовується цілком, разом із шкіркою.

Якого кольору кумкват?

Плід округлий, 2-2,5 см у діаметрі, золотисто-жовтий. На вигляд плоди кумквату нагадують мініатюрні овальні апельсини розміру зі сливу, за смаком – мандарин з легкою кислинкою; їстівні повністю, із солодкою шкіркою.Похожі