З чого роблять ліверну

на ліверні ковбаси йде жилована яловичина, свинина, баранина, м'ясо птахів, кроликів, а також оброблені субпродукти всіх видів худоби та птиці, а також свиняча шкірка, свиняча щоковина, міжсоскова частина, шкварки з витопленого жиру, кров і продукти з крові, яйцепродукт , крохмаль, білкові препарати, …

Як роблять ліверну ковбасу?

Ліверну ковбасу роблять із м'яса та перемелених у фарш субпродуктів свійських тварин чи птиці — печінки, серця, легенів, шлунка, мізків із цибулею та приправами. М'ясо беруть будь-яке, відповідно до ГОСТу – яловичину, свинину, телятину, кролика, птицю, баранину.

Чому ліверна ковбаса?

Ліверна ковбаса — продукт, отриманий з нутрощів тварин (лівера), що використовуються в харчовій промисловості (свині, корови). До лівер відносяться субпродукти: серце, шлунок, легені, печінка.