З чого роблять сухарики фішка

Для приготування сухариків та грінок «Фішка» використовується технологія обсмажування у фритюрі – у 100% соняшниковій олії. Кожен тонкий шматочок стає не тільки золотистим і хрустким, але смачним та поживним. Технологія запатентована.11 Грудня. 2018 р.

Як виготовляють сухарики до пива на заводі?

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Як роблять снеки?

З екструдера тягнуться довгі нитки майбутніх снеків Cheetos і сухариків ХрусTeam, схожі на величезні макарони. Вони остигають, ріжуться на шматочки і йдуть конвеєром. Далі процес такий самий, як для чіпсів. У спеціальному барабані додаються спеції та готовий продукт надходить до сусіднього пакувального цеху.