З чого роблять виноградне масло

Виноградна олія виготовлена ​​на виноробні «Колоніст» шляхом холодного віджиму на найсучаснішому обладнанні виключно з кісточок білих сортів винограду, які після пресування не проходять процес ферментації Виноградні кісточки висушують на сонці та провіюють вручну за старовинною технологією.

Як роблять виноградне масло?

Виноградну олію отримують методом гарячої екстракції з насіння винограду. Метод холодного пресування майже не використовують через дуже невеликий вихід кінцевого продукту, хоча саме цей метод дозволяє зберегти в олії всі необхідні біологічно активні речовини, що визначають його корисні властивості.

Чи можна їсти олію виноградної кісточки?

Багатий комплекс корисних речовин та мінералів продукту дозволяє використовувати виноградну олію і в кулінарії, і в медицині, і в косметології. Масло виноградних кісточок можна по праву вважати універсальним корисним продуктом.