Журавлина для чого корисна для здоров'я

У 100 г свіжих журавлин міститься 24% вітаміну С від рекомендованої денної норми. Це корисно: аскорбінка знижує ризик виникнення хронічних запальних процесів, допомагає нормалізувати тиск, зміцнює імунітет, сприяє засвоєнню заліза, а отже, захищає від анемії..1 жовт. 2021р.

Які хвороби можна лікувати журавлиною?

7 корисних властивостей журавлини

  • Уповільнює старіння. …
  • Допомагає за лікуванні інфекцій сечовивідних шляхів …
  • Знижує температуру при застуді. …
  • Захищає серце. …
  • Знижує ризик розвитку виразки та раку шлунка. …
  • Допомагає контролювати рівень цукру за діабету 2 типу. …
  • Має потенційну протипухлинну активність.

Кому не можна пити журавлину?

Журавлину не можна їсти людям, які страждають від таких захворювань, як виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, гастрити з підвищеною кислотністю, адже в ній міститься велика кількість вітаміну С.