Частини свинини для чого краще підходять

Якщо м'ясо буде смажитися на грилі, то рекомендується зупинити свій вибір свинячий шиї, ребрах чи ескалопах. Для шашлику оптимально підійде вирізка та шийка, для гасіння, копчення та варіння – окіст, корейка та лопатка. Грудинка та карбонад гарні у в'яленому вигляді.

Яку частину свинячої туші краще купувати?

Яка частина свинини краще для гасіння Для гасіння краще брати корейку, вирізку та окіст, тобто свинину першого гатунку. Також для гасіння можна використовувати шийку та лопатку.

Яка найсмачніша частина свинини?

Вирізка – добре підходить для шашлику, ніжна, м'яка, менш жирна частина. Лопатка містить невелику кількість жиру і сполучної тканини, вимагає тривалого маринування. Окіст — м'ясиста частина свинининайкраще підходить для нежирного шашлику.