М'ясо коли класти

Для збереження аромату, м'яса слід починати варити в киплячій воді на повільному вогні. Для отримання ароматного бульйону варто класти м'ясо в холодну воду, тоді м'ясо її просочить..17 травня 2010р.

Коли кладуть м'ясо у суп?

Якщо в супі вам головне не смак м'яса, а жирний і ароматний бульйон, то м'ясо потрібно додавати у холодну воду. Тоді воно віддасть на весь свій смак та аромат. Якщо ж ви готуєте страву, де найсмачнішим інгредієнтом має бути саме м'ясо, то додавайте його в киплячу воду, тоді воно збереже сік та апетитний аромат.

Чому м'ясо треба солити наприкінці?

Солити м'ясо при варінні потрібно наприкінці. Оскільки сіль посилює виділення рідини, це може зіпсувати смак страви. Якщо посолити на початку, м'ясо виявиться занадто сухим та жорстким.