Як правильно чистити олійну рибу?

Через високий вміст жирів олійна риба не підходить для смаження або панірування. Необхідно добре вимити та почистити олійну рибу перед тим, як її приготувати.

Навіщо його їдять? Як та всі інші рибні продукти, олійна риба має цілу низку корисних для людського організму властивостей. Насамперед, риба – це, звичайно, джерело білка, що легко засвоюється. У олійній рибі міститься близько 20% протеїнів.

Спосіб приготування

  1. Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі.
  2. Часник очищаємо, пропускаємо через прес. …
  3. З'єднуємо розтоплену олію з часником, перемішуємо.
  4. Філе олійної риби натираємо сіллю, викладаємо у глибоку ємність для запікання. …
  5. Поливаємо філе підготовленим часниково-олійним соусом.