Як правильно вживати проростки?

Вводь паростки в кашу, замочивши їх попередньо теплою водою протягом 30 хвилин; Використовуй як добавку до салатів із зеленню та овочами; Пророщені зерна сушать і подрібнюють у кавомолці.

Перед вживанням обов'язково промийте проростки водою. Щоб корисні властивості насіння не зменшувалися, вживайте їх у свіжому вигляді, не піддаючи термічній обробці. Проростки значно підвищують поживність будь-яких страв. Додайте їх у салати, супи, головні страви, смузі, бутерброди, каші.

Паростки пророщених зерен можна є як у свіжому, так і в обробленому вигляді. Можна пророщувати величезну кількість різних насіння, наприклад, золотистої квасолі, люцерни, конюшини, соєвих бобів, турецького гороху, редиски та ін. Рослини насіння всіх цих рослин додають переважно в салати, супи та сендвічі.

Проростки – міць, ідеальна для сніданку Тому проростки бажано є за сніданком. А ось у вечірній час від них краще утриматися. Велика ймовірність, що після вживання проростків пшениці та іншого насіння за вечерею просто не вдасться заснути. Це негативно позначиться на денній працездатності.